Werken en Leren

Bij Van Oers United

Ontwikkel jezelf

Bij Van Oers United

Bij Van Oers United besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van onze (toekomstige) medewerkers. We vinden het zeer belangrijk dat de medewerkers bij Van Oers United, gemotiveerd en betrokken in dienst zijn om onze doelstelling: Delevering Excellent Produce iedere dag opnieuw te realiseren.

Om onze medewerkers voldoende te laten ontwikkelen bieden wij passende bij- en nascholingsprogramma’s aan op elk niveau binnen de organisatie.

Wij zijn in de volle breedte een lerende organisatie. Naast de bij- en nascholingen bieden wij opleidingsplaatsen aan voor studenten van diverse opleidingen binnen en buiten de AGF.

Julien

Medewerker Technische Dienst

Ik ben Julien, 20 jaar, en dit jaar (2020) afgestudeerd aan de opleiding Technicus Engineering & maintenance niveau 4. Na mijn examen stage bij Van Oers United ben ik aangenomen in de technische dienst van Van Oers United Dinteloord. Het leuke van dit werk is dat elke dag anders is en altijd nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Ook vind ik het leuk om deel uit te maken van het proces van zaadje tot eindproduct bij de consument. 

Leroy

Medewerker Technische Dienst

‘Mijn naam is Leroy, ik ben 20 jaar oud. Momenteel ben ik met de opleiding Technicus Mechatronische Installaties niveau 4 bezig. Ik werk bij de technische dienst op de locatie Dinteloord. Het leuke van het werk is dat er veel nieuwe technieken worden toegepast om de productie zo goed mogelijk te laten verlopen. Het plaatsen en onderhouden van deze machines is erg leuk en afwisselend werk’.

Onze opleidingen

Bekijk hieronder welke opleidingen wij aanbieden

Interne opleidingen

Werk je bij Van Oers United dan bieden wij jou de mogelijkheid om je intern verder te ontwikkelen. Dat doen wij door verschillende opleidingsprogramma’s aan te bieden, waaronder:

  • Taalcursussen
  • Opleidingstrajecten tot leidinggevende

BBL

Ben jij opzoek naar een BBL-werkplek? Wij bieden voor studenten verschillende mogelijkheden aan om jouw BBL opleiding te volgen bij Van Oers United. Hierbij kun je denken aan de volgende opleidingen:

  • BBL Vrachtwagenchaffeur
  • BBL Logistiek Medewerker
  • BBL Logistiek Teamleider

Stages

Wil je stage lopen bij Van Oers United? Dat kan! Wij bieden verschillende stage-plekken aan voor MBO, HBO en WO – studenten. Je kunt met veel diverse opleidingen bij ons terecht, denk aan:

  • Logistiek
  • Teelt
  • Marketing en communicatie

Meer weten?

Of wil je solliciteren op een stageplek?

Of wil je solliciteren op een stageplek?