Vacature: Bedrijfsleider Teelt Nederland

Bedrijfsleider Teelt

Naast onze wereldwijde teelt én samenwerkingsverbanden met teeltpartners hebben wij ook een eigen teeltbedrijf in Nederland genaamd Holland Bean in Zuid-West Nederland.

Holland Bean produceert hier verse spruiten en sperciebonen en in samenspraak met de 2 teeltbegeleiders draag je de verantwoordelijkheid over het complete teeltproces van deze producten. Daarnaast werk je nauw samen met partners in de
keten, zoals zaadbedrijven, fabrikanten van productiemiddelen en
kennisinstituten.

Je rapporteert aan onze Farming Director.

Contactpersoon

Ingrid van den Berg

HR Adviseur

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale productie (A tot Z) van spruiten en sperziebonen. Je geeft leiding aan 1 teeltbegeleider en 9 agrarische medewerkers.

Je werkt tevens dagelijks nauw samen met diverse stakeholders binnen de organisatie; o.a. de product coördinatoren, collega’s op de afdeling Commercie, Finance & HR.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Spreekt dit jou aan:

Beschik jij over:

Over Van Oers United

Van Oers United is een internationaal opererende leverancier en producent van jaarrond verse groenten. Het streven van Van Oers United is om een bijdrage te leveren aan aan het welzijn van mensen door de populariteit en het gebruik van groenten te stimuleren. Dat doen wij door het hele jaar rond verse groenten te leveren. Met eigen teeltbedrijven in Nederland, West Afrika en succesvolle samenwerkingsverbanden met teeltpartners in Oost-Afrika, Guatemala en Peru.  

Bij Van Oers United sta je er niet alleen voor! Wij zijn een hechte en informele organisatie waar je betrokkenheid en eenheid vindt in de teams. Wij werken nauw samen voor het realiseren van een optimale bedrijfsvoering en resultaat.

Werken bij Van Oers United betekent een baan in een dynamische en informele cultuur waarbij je als individu veel impact kunt hebben.

Bekijk Video

Solliciteren

Solliciteer via het onderstaande formulier en wij nemen binnen twee werkdagen contact op!

Blijf op de hoogte

Van de nieuwste vacatures bij Van Oers United