Werken in Teelt

Bij Van Oers United

Contact: Human Resources

HR@vanoersunited.com

Teelt

Bij Teelt zijn wij verantwoordelijk voor het complete teeltproces van onze gewassen in Nederland en het Buitenland. Ooit zijn wij begonnen met sperziebonen, maar inmiddels bestaat het assortiment uit snijbonen, sugarsnaps, peulen, fijne bonen, bosuien, radijs, suikermais, puntpaprika, paprika, trostomaten en meer.

Over teelt

Binnenland

Holland Bean

Met onze eigen teeltbedrijven in Nederland (Holland Bean), produceren wij het hele jaar verse spruiten en bonen.  Hier werken wij met een team van 10 collega’s, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het complete teeltproces.

Wij werken hierbij nauw samen met partners in de keten, zoals zaadbedrijven, fabrikanten van productiemiddelen en kennisinstituten.

spruiten_vou

Buitenland

Eigen teelt en teeltpartners

Naast Nederland, beschikken wij ook over eigen teeltlocaties in Marokko en Senegal en hebben wij succesvolle samenwerkingsverbanden met teeltpartners in Oost-Afrika, Guatemala en Peru.

Voor onze eigen teeltlocaties in Marokko en Senegal werken wij met een team van 10 collega’s. Wij zijn hierbij voortdurend bezig met de teelt en vernieuwende teeltconcepten. Dit bevat onder andere nieuwe teeltmethodes en productinnovaties die aansluiten op de wensen van onze klanten en die van de eindconsument. 

Onze productielocaties

Jouw mogelijkheden

Als je werkt bij Teelt, kun je veel ervaring opdoen over het produceren van gewassen. Omdat wij de gehele keten in eigen beheer hebben, biedt dit jou de mogelijkheid om een unieke inkijk te hebben in het teeltproces van zaadje tot verkoop.

Daarnaast biedt dit jou veel dynamiek in je werkzaamheden. Zo schakel je dagelijks met diverse afdelingen zoals: inkoop, verkoop en kwaliteit. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, doorgroeimogelijkheden en je kunt internationaal ervaring opdoen. 

Koen Minderhoud

Product Coördinator

‘Er heerst bij onze afdeling totaal geen 9 tot 5 mentaliteit, dat kan ook niet want we reizen veel naar onze buitenlandse productie locaties. Doordat de samenwerking met de collega’s goed is ga ik met veel plezier elke dag aan het werk’.

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures van Teelt en solliciteer!

Nooit meer een vacature missen?

Via onze vacature alert word je per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures binnen teelt.