Werken bij Staff

Bij Van Oers United

Contact: Human Resources

HR@vanoersunited.com

Staff

Onder staff verstaan wij alle functies op het gebied van HR, Legal, Finance, Administratie, CSR, ICT en Secretariaat. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze bedrijfsvoering. Dit realiseren wij met onze betrokken collega’s vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Dinteloord. 

Over staff

Binnen onze divisie staff kennen wij veel verschillende functies. Zo kun je hier werken als bijvoorbeeld:  HR-Adviseur, Controller, ICT’er of Office-Assistent. Daarnaast vind je hier ook een aantal specialistische functies, zoals: Legal Counsel, CSR Manager of Strategic Project Manager. Vanuit ieder zijn/haar specialisme dragen wij bij aan een beter Van Oers United.

Wil jij graag Van Oers United vanuit één van onze vestigingen ondersteunen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op.

Zijn er geen vacatures? Stel dan een vacature-alert in zodat je nooit meer een vacature mist!

Hoe is de werksfeer?

Bij Van Oers United sta je er niet alleen voor! Wij zijn een hechte en informele organisatie waar je betrokkenheid en eenheid vindt in de teams. Wij werken nauw samen voor het realiseren van een optimale bedrijfsvoering en resultaat.

Werken bij Van Oers United betekent een baan in een dynamische en informele cultuur waarbij je als individu veel impact kunt hebben.

Stefan Boskamp

HR Director

Stefan omschrijft de cultuur als Oer-Hollands

“We zijn een plat bedrijf. Ook organisatorisch, haha. Hier is de baas niet altijd de baas, als je begrijpt wat ik bedoel. We doen het met zijn allen, en dat vind ik mooi. Er wordt hard gewerkt en er is hart voor de zaak. We spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden zonder een blad voor de mond te nemen.”

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures binnen Staf en solliciteer!

Nooit meer een vacature missen?

Via onze vacature alert word je per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures binnen staff.