Privacybeleid

Van Oers United

Inhoudstafel

  1. Onze verplichting met het oog op de bescherming van persoonsgegevens.
  2. Hoe verzamelen we uw persoonsgegevens?
  3. Welke persoonsgegevens verzamelen wij?
  4. Wat is ons beleid met betrekking tot de persoonsgegevens van kinderen?
  5. Wat doen we met uw persoonsgegevens?
  6. Maken we uw persoonsgegevens bekend en waarom?
  7. Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?
  8. Hoe beschermen, bewaren en overdragen we uw persoonsgegevens?
  9. Wat zijn uw rechten en keuzes, hoe oefent u die uit?
  10. Veranderingen in ons beleid. 

 

Inleiding

Het doel van dit Privacy beleid (het ” Beleid”) is om u uit te leggen hoe wij binnen ons bedrijf uw persoonsgegevens verzamelen via onze verschillende kanalen (zoals onze website , onze klantrelatiecentra en eventueel onze winkels).  Het bevat ook informatie over het soort gegevens dat wordt verzameld, hoe we het verwerken en voor welke doeleinden, zodat we het kunnen gebruiken op een manier die het beste past bij uw behoeften.

 

In het kader van dit Privacy beleid worden de volgende termen als volgt gedefinieerd:

  • “Wij”: verwijst naar ons bedrijf en zijn dienstverleners die in Frankrijk of in het buitenland gevestigd
  • “U”: verwijst naar elke gebruiker van de diensten van ons bedrijf, al dan niet tegen betaling.

1.Ons beleid met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens

  • Wij streven ernaar om alleen de persoonsgegevens te verzamelen die nodig zijn voor de verwerking en het beoogde gebruik voor de in dit beleid beschreven doeleinden;
  • Als het bewaren van uw gegevens niet verplicht is en ze niet meer bruikbaar zijn voor de verwerking van persoonsgegevens, zullen we ze vernietigen;
  • Wij respecteren uw recht op privacy en verkopen uw gegevens niet;
  • Wij willen transparant zijn over ons gebruik van uw persoonsgegevens;
  • Houd er rekening mee dat sommige van uw gegevens nodigkunnen zijn om toegang te krijgen tot bepaalde Ubent echterniet  verplicht om ons dedoor ons gevraagde persoonsgegevens te verstrekken.

2.Hoe verzamelen wij uw persoonsgegevens?

Wij  verzamelen  uw gegevens via alle soorten digitale middelen; onze website ,  de pagina’s gewijd aan de producten of merken  van ons bedrijf  internet of op sociale netwerken, elektronische communicatie of  uw interacties met de reclamebanners  van ons bedrijf. Al uw communicatie met onze consumentendiensten stelt ons ook in staat om informatie over u te verzamelen. We verzamelen bepaalde gegevens met behulp van cookies om uw gewoonten en handelingen op onze website  te begrijpen. In andere  gevallen  verstrekt u ons uw gegevens  rechtstreeks wanneer u contact met ons opneemt, wanneer u een aankoop doet op onze  site, tijdens promoties in de winkel, op beurzen,  door het invullen van offline registratieformulieren,  of door deel te nemen aan marktonderzoek.

3.Welke persoonsgegevens verzamelen wij ?

Afhankelijk van de manier waarop u met ons communiceert  (online, offline, per telefoon, enz.),  kunnen wij verschillende soorten informatie van u verzamelen ,  die verschillen naar gelang het doel,  zoals hieronder beschreven:

  • Persoonlijke en demografische  gegevens , waaronder:  naam, voornaam , geslacht , e-mailadres , geboortedatum, postadres, telefoonnummer,  woonplaats;
  • Technische informatie over de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze website of applicaties zoals het besturingssysteem en het Internet Protocol(IP)adres;
  • Gegevens met betrekking tot uw gebruik van onze website / applicaties: laatst bezochte site, bekeken pagina’s, advertenties waarop u heeft geklikt;
  • Informatie die U rechtstreeks met  ons deelt   over uw ervaring als consument (marktonderzoek, gedeelde inhoud op  sociale netwerken of  op onze website);
  • Financiële en betalingsgegevens, die we nodig hebben om een opdracht uit te voeren;
  • Telefooninteracties tussen u en onze consumentendiensten;
  • Interacties tussen u en ons op beurzen;
  • Sollicitaties: uw persoonlijke en demografische gegevens zoals hierboven beschreven, uw curriculum vitae en eventuele bijlagen, alle informatie met betrekking tot uw motivatie en uw achtergrond en, in het algemeen, alle informatie die nodig is om uw profiel te bestuderen met betrekking tot onze personeelsbehoeften.

Wij hebben geen reden om gevoelige persoonsgegevens (bijv. gezondheidsgegevens) te verzamelen of te verwerken in het kader van onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

4.Wat is ons beleid met betrekking tot de persoonsgegevens van kinderen?

Wij zijn van mening dat het uiterst belangrijk is om de privacy van kinderen die toegang hebben tot het internet te beschermen en ouders of voogden aan te moedigen om tijd met hen door te brengen om deel te nemen aan hun online activiteiten en deze te beheren.

Het is mogelijk  dat de toegang tot onze site en/of het aanmaken van een account  alleen is voorbehouden aan volwassenen.

U moet er dus voor zorgen dat uw kinderen hun persoonsgegevens of uw persoonsgegevens niet op het internet doorgeven zonder eerst uw toestemming te vragen.  In feite kan elke minderjarige zijn persoonsgegevens alleen rechtstreeks via een ouder of voogd doorgeven , met zijn uitdrukkelijke toestemming. U kunt de persoonsgegevens van uw kind te allen tijde controleren, wijzigen of verwijderen. U kunt ook verzoeken om de gegevens van uw kind te verwijderen door het verzoek per post te sturen naar het adres dat is vermeld in de contactpersonen die zijn aangegeven in vraag 9 – “Wat zijn uw rechten en hoe kunt u deze uitoefenen? ».

 

5.Hoe gebruiken we uw persoonsgegevens?

U vindt in de onderstaande tabel de lijst met doelen die wij nastreven bij het verzamelen en verwerken van uw persoonsgegevens en de verschillende soorten persoonsgegevens die voor elk doel worden verzameld. Houd er rekening mee dat sommige mensen zich mogelijk geen zorgen maken over sommige van de hieronder genoemde toepassingen.

 

Welk gebruik?

Principes waarop dit gebruik is gebaseerd

Onze legitieme belangen

Consumentendiensten en/of klantenrelatiecentrum : Wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw verzoeken te beantwoorden, eventuele problemen op te lossen, onze diensten te verbeteren en te personaliseren.

 – Naleving van onze contractuele verplichtingen

 – Wettelijke verplichtingen

 – Onze legitieme belangen

– Verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten

– Efficiëntieverbetering

Marketingcommunicatie, spellen, wedstrijden en andere promoties: met uw toestemming (indien nodig ) gebruiken we uw persoonsgegevens om u te voorzien van informatie over onze producten of diensten (bijvoorbeeld in verband met marketing- of promotiecommunicaties/campagnes).

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Naleving van onze contractuele verplichtingen

– Onze legitieme belangen

– Bepalen welke van onze producten en diensten voor u interessant kunnen zijn en vertel u daarover.

– Definiëren van consumenten- of klantenprofielen voor nieuwe producten of diensten

Interactie met onze consumenten: Wij gebruiken uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van sociale netwerkfuncties van derden, zoals de “Like “-functie, om advertenties te plaatsen en met u te communiceren op deze sociale netwerken van derden .

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Onze legitieme belangen

– Bepalen welke van onze producten en diensten voor u interessant kunnen zijn en vertel u daarover.

– Definiëren van consumenten- of klantenprofielen voor nieuwe producten of diensten

Aanmaken en beheren van een account: Wij gebruiken deze gegevens om uw bestellingen te beheren, uwvragente beantwoorden, uw voorkeuren te beheren of u commerciële communicatie te sturen die aangepast is aan uw profiel.

– Uw toestemming

 – Onze legitieme belangen

 – Naleving van onze contractuele verplichtingen

 

– Help ons om uw behoeften en verwachtingen beter te begrijpen en zo onze diensten, producten en merken te verbeteren.

Personalisering van onze diensten en aanbiedingen: Met uw toestemming gebruiken we uw persoonsgegevens (i) om uw voorkeuren en gewoontes te analyseren; (ii) om te anticiperen op uw behoeften op basis van onze analyse van uw profiel; (iii) om uw ervaring op onze websites en toepassingen te verbeteren en te personaliseren; (iv) om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website of toepassingen het meest geschikt is voor u en uw computer of apparaat; (v) om u te voorzien van gerichte reclame en inhoud; en (vi) om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve activiteiten, wanneer u ervoor kiest dit te doen .

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Onze legitieme belangen

– Bepaal welke van onze producten en diensten voor u interessant kunnen zijn en daarover te informeren.

– Definiëren van consumenten- of klantenprofielen voor nieuwe producten of diensten

Orderverwerking: Wij gebruiken uw persoonsgegevens om uw bestellingen te verwerken en te verzenden, om u te informeren over de status van uw bestellingen, om te controleren of wij de juiste adressen hebben en om uw identiteit te verifiëren.

 – Naleving van onze contractuele verplichtingen

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Wettelijke verplichtingen

 – Onze legitieme belangen

– Verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten

 

 – Efficiëntieverbetering

 – Bescherming van onze besturingssystemen, netwerken en mensen

Werking van onze  website:  inhoud van onze  website op de juiste manier wordt afgeleverd  en dat de juiste instellingen op uw apparaat, inclusief de schermresolutie, enz. worden toegepast.

– Onze legitieme belangen

– Uw toestemming

– Verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening

Ander algemeen gebruik (intern of marktonderzoek, analyse, beveiliging, enz.): In overeenstemming met de geldende wetgeving gebruiken wij uw persoonsgegevens voor andere algemene zakelijke doeleinden, waaronder intern of marktonderzoek en om de effectiviteit van onze reclamecampagnes te meten. Als u meerdere accounts heeft  voor merken van ons bedrijf,  behouden  wij  ons het recht voor om deze accounts op één account aan te sluiten.

 – Naleving van onze contractuele verplichtingen

 

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Wettelijke verplichtingen

 – Onze legitieme belangen

– Verbeteren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten

 

 

 – Efficiëntieverbetering

 – Bescherming van onze besturingssystemen, netwerken en mensen

Getuigenissen: We kunnen  op  onze  website en andere media een lijst van Case Studies  publiceren met informatie over de namen en titels van onze klanten. Wij verbinden ons ertoe om de toestemming van elke klant te verkrijgen vooraleer we  getuigenissen op onze  website  publiceren .  

 – Uw toestemming (indien nodig)

 – Onze legitieme belangen

– Bepalen welke van onze producten en diensten voor u van belang zijn en hoor uw mening over onze diensten

 

Sollicitaties/CV/informatie over  uw achtergrond: Wij gebruiken uw gegevens om uw spontane sollicitatie in ons bedrijf te verwerken en te beantwoorden of om uw sollicitatie voor een functie in ons bedrijf te verwerken en te beantwoorden .

 

 

 

– Naleving van onze contractuele verplichtingen

– Uw toestemming (indien nodig)

– Wettelijke verplichtingen

– Onze legitieme belangen

 – Analyseren uw CV en andere informatie met betrekking tot uw carrière pad of laat deze analyseren;

– Bepalen of uw profiel interessant is voor ons bedrijf;

– Bepalen of uw sollicitatie voldoet aan de kenmerken van een voorgestelde functie binnen ons bedrijf, dit  alles op basis van het legitieme belang  van ons bedrijf om   gekwalificeerd personeel in dienst te nemen.

 

6.Maken wij uw persoonsgegevens bekend en waarom?

Wanneer we  uw  persoonsgegevens  delen  met  andere organisaties, zorgen we  ervoor  dat deze organisaties ook een veiligheidsbeleid hebben om uw gegevens te beschermen.

Zoals in ” 1. Ons beleid met betrekking tot de bescherming van

persoonsgegevens” staat, zullen uw persoonsgegevens niet worden gedeeld, verkocht, verhuurd of openbaar gemaakt voor andere doeleinden dan die welke in het Beleid worden beschreven. Daarom zullen wij uw persoonsgegevens niet aan derden verkopen voor hun eigen marketingdoeleinden, tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven . Desalniettemin is het mogelijk dat uw gegevens worden doorgegeven als de wet en bijvoorbeeld de overheid dat voorschrijft. In het geval van een overdracht van een van onze bedrijven of onze onderneming aan een andere onderneming,  zal de rechtsopvolger toegang hebben tot de gegevens die in het bezit zijn van de overdragende entiteit en dus waarschijnlijk ook tot sommige van uw persoonsgegevens.

 

 

 

 

7.Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Wij bewaren uw persoonsgegevens slechts zolang als redelijkerwijs noodzakelijk is voor de in dit beleid beschreven doeleinden. De criteria die we gebruiken om te bepalen hoe lang we uw persoonsgegevens bewaren, zijn de volgende:

  • Wij bewaren uw persoonsgegevens in een vorm die het mogelijk maakt om u te identificeren voor de duur van uw deelname aan  een loyaliteitsprogramma, een promotionele aanbieding of voor de duur van onze contractuele relatie;
  • Als u contact met ons opneemt in het kader van een aanvraag, bewaren wij uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om uw aanvraag te verwerken;
  • Als U een account aanmaakt, bewaren wij uw persoonsgegevens totdat U ons verzoekt deze te verwijderen of tot na een periode van inactiviteit (geen actieve interactie met de Merken) die in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften en instructies is gedefinieerd;
  • Sollicitaties: Als u contact met ons opneemt met uw CV en andere informatie  over uw motivatie en achtergrond  (hierna “Sollicitatiegegevens”),  bewaren wij uw  sollicitatiegegevens zo lang als  nodig is om uw sollicitatie te beoordelen . Indien uw sollicitatie niet wordt gehonoreerd , geldt de bewaartermijn van uw  sollicitatiegegevens zoals aangegeven in de formulieren die betrekking hebben op de betreffende functie of zoals aangegeven in de antwoordbrief of -mail die u wordt In geval van een succesvolle aanwerving worden uw sollicitatiegegevens  bewaard  voor de duur van uw dienstverband bij ons.

Uw persoonsgegevens kunnen echter voor een langere periode worden bewaard om te voldoen aan specifieke wettelijke verplichtingen of met betrekking tot toepasselijke wettelijke verjaringstermijnen.

Na afloop van de hierboven genoemde bewaartermijnen worden uw persoonsgegevens ofwel veilig uit al onze  data bases verwijderd , ofwel geanonimiseerd.

 

8. Hoe beschermen, bewaren en worden uw persoonsgegevens overgedragen?

Wij gebruiken alle noodzakelijke technische en organisatorische maatregelen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw persoonsgegevens te garanderen. Houd er  echter rekening mee  dat deze maatregelen niet van toepassing zijn op informatie die u kiest om te delen in openbare ruimten, waaronder sociale netwerken van derden.

Met betrekking tot uw financiële gegevens passen wij de industrienormen voor bescherming toe en voldoen wij aan de wettelijke verplichtingen. Uw gegevens worden gecodeerd wanneer u online aankopen doet op onze website.

U kunt ons ook helpen om ervoor te zorgen dat uw gegevens worden beschermd door gebruik te maken van de privacy-instellingen op onze website, door een sterk wachtwoord te kiezen en door voorzichtig te zijn bij het inloggen op uw account op een openbaar apparaat.

De opslag en verwerking van uw persoonsgegevens vereist dat uw persoonsgegevens op een bepaald moment worden overgedragen naar en opgeslagen in een ander land dan het land waar u verblijft. Persoonsgegevens kunnen buiten de Europese Economische Ruimte (EER) worden verwerkt. Als dit het geval is, zullen  wij  alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat deze internationale gegevensoverdracht een adequaat niveau en voldoende veiligheidsgaranties heeft. De waarborgen die wij gebruiken om internationale gegevensoverdrachten te beschermen, omvatten (i) standaardcontractbepalingen die door de Europese Commissie zijn gevalideerd, (ii) certificeringsmechanismen die certificeren dat derde partijen buiten de EER persoonsgegevens verwerken op een wijze die in overeenstemming is met de verordening.

 

 

9.Wat zijn uw rechten en keuzes, hoe oefent u die uit ?

Wij zetten ons in om u in staat te stellen uw rechten uit te oefenen en overwogen keuzes te maken met betrekking tot de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt.

In de volgende tabel verwijzen we naar u als “u, uw nakomelingen, vertegenwoordigers en/of agenten”.

 

Uw rechten

Wat betekent dat?

Het recht op informatie

U hebt het recht om toegang te krijgen tot de informatie die wij over u hebben en hoe wij deze gebruiken, en om deze informatie te bekijken en op te vragen in fysieke of elektronische vorm .Deze informatie moet transparant, duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn. U heeft ook het recht om informatie te vragen over de bron van uw persoonsgegevens.

 

Het recht op inzage

Het recht op correctie/wijziging

U kunt verzoeken om uw persoonsgegevens te verwijderen, over te dragen, te corrigeren of te wijzigen indien deze onnauwkeurig of verouderd zijn en/of om ze aan te vullen indien ze onvolledig zijn .

Waar mogelijk bevat  onze website een speciale functie waarmee u de persoonsgegevens die u ons hebt verstrekt, kunt bekijken en wijzigen.

Houd er rekening mee dat in sommige gevallen het verwijderen van uw persoonsgegevens noodzakelijkerwijs het verwijderen van uw gebruikersaccount inhoudt. Het kan ook zijn dat we sommige van uw persoonsgegevens moeten bewaren, na uw verzoek tot verwijdering, om aan onze wettelijke of contractuele verplichtingen te voldoen.

Het recht op verwijdering

Het recht om uw gegevens te beheren

Het recht op beperking van de verwerking

Deze rechten betekenen dat de verwerking van gegevens over u door ons beperkt is , zodat wij de gegevens mogen bewaren, maar niet mogen  gebruiken of  verwerken .

Het recht om bezwaar te maken tegen gegevensverwerking op basis van ons rechtmatige belang

Het recht om uw toestemming in te trekken

U kunt uw toestemming voor  de verwerking van uw persoonsgegevens door ons intrekken  als deze gebaseerd is op toestemming. Intrekking van een dergelijke toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming die voorafgaand aan de intrekking van de toestemming is gegeven.

Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit

U hebt het recht om in beslag te nemen en een klacht in te dienen bij de gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens  (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap /, om onze praktijken met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens en het respect voor de persoonlijke levenssfeer aan te vechten .

Het recht op niet te worden benaderd

Op elk moment, door contact met ons op te nemen of door te klikken op de “unsubscribe”-link in elke e-mail of mededeling die wij  u sturen , kunt u zich verzetten tegen de ontvangst van onze commerciële prospectieberichten.

Het recht om cookies uit te schakelen of te beheren

U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden uitgeschakeld of dat u wordt gewaarschuwd wanneer er gebruik wordt gemaakt van Cookies/gelijksoortige technologieën. Dit kan echter verhinderen dat u bepaalde delen van onze website gebruikt.

Het recht om gerichte reclame te blokkeren

Wij kunnen samenwerken met adverteerders die banneradvertenties op het internet tonen, gericht op uw interesses, voor een van onze merken of de merken van bedrijven buiten ons bedrijf.

U kunt www.aboutads.info/choices bezoeken om meer te weten te komen over hoe u het uiterlijk van deze gerichte advertenties kunt blokkeren.

 

U kunt deze rechten uitoefenen zoals uiteengezet in de relevante pagina’s van deze website.

Wij vragen u om een kopie van uw identiteitsbewijs of een ander identiteitsbewijs bij uw aanvraag te voegen. Als de aanvraag door iemand anders dan u wordt ingediend , zonder dat er bewijs is dat de aanvraag rechtmatig namens u is ingediend, wordt de aanvraag afgewezen.

Wij wijzen u erop dat alle aan ons verstrekte informatie alleen wordt behandeld in overeenstemming met, en voor zover toegestaan door, de toepasselijke wetgeving.

Wij zullen elke klacht over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan (inclusief een claim dat  wij uw rechten onder de geldende privacywetgeving hebben geschonden)in behandeling nemen en onderzoeken.

 

10.    Veranderingen in ons beleid

In het geval vaneen wijziging in de manier waarop wij uw persoonsgegevens beheren en verwerken, zullen wij dit beleid updaten. Wij behouden ons het recht voor om onze praktijken en dit beleid te allen tijde te wijzigen. Controleer regelmatig of er updates of wijzigingen in ons beleid zijn.

 

 

werken bij van oers united

Blijf op de hoogte

Van de nieuwste vacatures bij Van Oers United