Werken in Operations

Bij Van Oers United

Operations

Bij operations zijn wij verantwoordelijk voor de controle, verpakkingen en transport van alle inkomende groenten. Samen zorgen wij ervoor dat wij de juiste producten, op de juiste manier op de juiste plaats krijgen. 

Over operations

Binnen operations kennen wij veel verschillende functies. Er werken ongeveer 190 mensen die zijn onderverdeeld in de 3 domeinen: Kwaliteit, Verpakking en Logistiek. 

Kwaliteit & Controle

Binnen deze discipline houden wij ons o.a. bezig met  specifieke klantproductspecificaties tot aan het implementeren en onderhouden van internationale kwaliteitstandaarden, diepgaande voedselveiligheidsvraagstukken, dagelijkse productcontrole en leveranciersbezoeken.

Packing & Loading

Op onze locaties in Ridderkerk en Dinteloord zijn wij dagelijks bezig om onze producten te ontvangen, te registreren, te verwerken, te verpakken en te distribueren. Met ons gespecialiseerde pakstation spelen wij snel in op de wensen van onze klanten en zien onze medewerkers erop toe dat onze groenten op de juiste manier verpakt en klaargezet worden,

Transport & Logistiek

De afdeling Logistiek kent een grote internationale dynamiek. Naast de vele bewegingen in Europa verzorgen wij ook een groot aantal transits vanuit het continent Afrika. Ons distributiecentrum in Ridderkerk beschikt over een volledig eigen wagenpark. Hiermee zijn wij in staat snel te schakelen en een optimale service te leveren qua planning en levering.

Uitzendkrachten

Binnen Van Oers United spelen onze uitzendkrachten een zeer belangrijke rol. Vanwege de grote seizoensimpact is het van belang dat wij als leverancier en producent hier voortdurend op in kunnen spelen. Mede door onze flexibele schil zorgen wij er voor dat onze klanten ten alle tijden worden voorzien van jaarrond verse groenten.

kwaliteit spruiten
Transport AGF

De sfeer

Binnen operations heerst er een goede werksfeer. Je werkt veel in teamverband en je kunt voldoende ontwikkelen. Onze verantwoordelijkheid is dat wij samen, iedere dag opnieuw, weten te realiseren dat onze klanten hun verse producten krijgen. Nauw samenwerken met andere afdelingen is daarom ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Naast de collegialiteit zorgt dit voor veel uitdaging en variatie in je werkzaamheden. 

Julien

Medewerker Technische Dienst

‘Na mijn opleiding Technicus Engineering & Maintenance ben ik aangenomen in de technische dienst bij Van Oers United locatie Dinteloord. Het leuke van dit werk is dat elke dag anders is en altijd nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Ook vind ik het leuk om deel uit te maken van het proces van zaadje tot eindproduct bij de consument.’

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures bij Operations en solliciteer!

Nooit meer een vacature missen?

Via onze vacature alert word je per mail op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures binnen operations.