Werken in Commercie

Bij Van Oers United

Commercie

Bij commercie zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van alle commerciële activiteiten. Hier ontwikkelen wij regelmatig innovatie concepten en oplossingen, om onze klanten te helpen bij het reageren op de vraag van hun klanten.

De afdeling

Binnen commercie kennen wij veel verschillende functies. Er werken ongeveer 50 mensen die zijn onderverdeeld in 6 verschillende domeinen: Marketing, Innovation & Product Development, Sales, Product Management Bio en Backoffice. 

Omdat wij vanaf het zaadje tot aan de winkel de gehele keten beheren, schakel je met veel diverse afdelingen die betrokken zijn in het proces.  Samen zoeken wij continu naar innovatieve AGF- oplossingen om de dienstverlening te verbeteren. 

De sfeer

De divisie commercie  bestaat uit een gezonde mix van collega’s die hardwerkend, betrokken en resultaatgericht zijn, maar ook veel plezier met elkaar hebben. Er heerst een open werksfeer en de collega’s helpen elkaar graag om tot een goed eindresultaat te komen. 

Binnen Commercie krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien, waarbij oog is voor talent en motivatie. Met een gezonde dosis aan gedrevenheid en betrokkenheid, kun je als individu veel impact hebben op de organisatie.

Arno van Dongen

CEO

Waarom Van Oers United?

“Van Oers United beheerst de complete keten, van zaad tot consument, inclusief Afrikaanse sourcing, waardoor we 12 maanden per jaar verse groente kunnen leveren. Dat is een heel interessant model om op door te kunnen gaan. Verder voldoet het bedrijf aan alle randvoorwaarden die ik belangrijk vind, zoals een krachtig moederbedrijf, gezonde performance en Europese dekking met een wijd customer-portfolio.

Arno van Dongen CEO
Arno van Dongen CEO

Openstaande vacatures

Bekijk de vacatures van Commercie en solliciteer!

Nooit meer een vacature missen?

Via onze vacature alert word je per mail op de hoogte gehouden van de nieuwe vacatures binnen commercie.